Onze diensten

Dakkapel Westland levert prefab dakkapellen van zeer hoge kwaliteit en met een hoge isolatiewaarde, wat gunstig is voor uw energierekening.

De dakkapellen worden helemaal op maat naar uw wensen en eisen gemaakt.

Voor particulieren: dakkapellen casco of volledig afgetimmerd

Wij zijn gespecialiseerd in het maken en plaatsen van prefab dakkapellen. Wij verzorgen daarbij alles: van de vergunning tot de plaatsing en de afwerking. Desgewenst leveren wij uw nieuwe dakkapel ook casco en doet u de afwerking verder zelf.

Qua kwaliteit bent u bij Dakkapel Westland aan het juiste adres, Voor onze dakkapellen gebruiken wij namelijk alleen premium en duurzame materialen.

Wij leveren onze dakkapellen tegen gunstige prijzen. Uiteraard kunt u voor de afwerking voor zowel binnen als buiten kiezen uit verschillende materialen, afmetingen, kleuren en opties:

• Roedes in het glas
• Tripple glas
• Rolluik /screen
• Ventilatierooster
• Airco
• Raamdecoratie
• Sierlijsten
• Insectenhorren

De buitenkant kan naar wens worden gemaakt met bijvoorbeeld trespa bekleding of rabatdelen op de zijwangen. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Wij komen het liefst eerst even langs om de situatie te bekijken, waarna wij een passende offerte voor u kunnen opstellen. Ook kunt u terecht in onze showroom waar wij graag de tijd nemen om de mogelijkheden met u door te nemen.

Dakkapel op huis klaar

Dakkapel laten plaatsen?

Neem contact op via het contactformulier of bel ons rechtstreeks! Wij zijn u graag verder van dienst met advies en scherpe prijzen!

Vrijblijvende offerte aanvragen >

20210429_145135

Andere werkzaamheden?

Wij Kunnen de gehele woning voorzien van nieuwe kunststof kozijnen rolluiken of elke etage.

Ook voor eventuele plissé gordijnen jaloezieën of andere raamdecoratie in uw woning kunt u bij ons terecht vraag naar de mogelijkheden.

Ook is het mogelijk om de showroom te bezoeken en alle producten te bekijken.

Meer informatie >

Dakkapel op huis in aanbouw

Bezoek onze showroom

Bezoek onze showroom voor advies. Maak een afspraak en wij nemen graag de tijd voor u om alle mogelijkheden met u door te nemen.

Maak een afspraak >

Dakkapel prefab-1

Dakkapellen voor de zakelijke markt

Voor zakelijke klanten leveren wij enkele dakkapellen maar ook desgewenst in serie.
Wij kunnen ze voor aannemers plaatsen maar het is ook mogelijk dat de aannemer ze zelf plaatst.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op en wij helpen u graag verder.

Kwaliteit en professionaliteit bij Dakkapel Westland

10 JAAR GARANTIE OP AL ONZE DAKKAPELLEN

Dakkapel Westland staat voor kwaliteit en duurzaamheid! Daarom leveren wij 10 jaar garantie op alle door ons geleverde dakkapellen.

VCA GECERTIFICEERD

Dakkapel Westland staat voor professionaliteit! Daarom zijn onze medewerkers VCA gecertificeerd en leveren wij alles netjes en bezemschoon op.

Dakkapel westland